1500 euro lenen

We leven in onzekere tijden en goedbetaald werk is niet meer vanzelfsprekend. Ondertussen wordt alles duurder: de boodschappen, de stookkosten, de huur en allerhande apparatuur. Het is dan ook helemaal niet raar als je af en toe geld te kort komt. Als er dan een fikse rekening op de deurmat valt of de auto gaat stuk, dan is dat even flink schrikken. Gelukkig kun je in dit soort gevallen een persoonlijke lening aanvragen. Je kunt dan bijvoorbeeld 1500 euro lenen om de onvoorziene kosten snel mee te kunnen dekken, ook als je zelf onvoldoende geld hebt. Zo kun je bijvoorbeeld de tijd tussen twee salarissen overbruggen.

1500 euro lenen zonder toetsing bij het BKR

Het Bureau Krediet Registratie houdt van iedere Nederlander eventuele betalingsachterstanden bij. Als je eenmaal een negatieve BKR registratie hebt, dan kom je hier maar moeilijk vanaf en bovendien wordt het vaak heel lastig of zelfs onmogelijk om een nieuwe lening af te sluiten.
snel 1500 euro lenen
Gelukkig zijn er ook aanbieders van leningen die geen gebruik maken van een BKR toetsing. Ferratum en Saldodipje hebben een eigen beoordelingssysteem ontwikkeld om je kredietwaardigheid te controleren en maken geen gebruik van het BKR. Zij zijn de enige partijen waar je 1500 lenen kunt zonder deze BKR toetsing. Als uit hun eigen scoringssysteem naar voren komt dat je huidige financiële situatie sterk genoeg is, dan kun je gewoon geld lenen.

Ander geld bedrag nodig?

1500 euro is het maximale bedrag dat je bij Saldodipje en Ferratum kunt lenen, maar misschien heb je aan een kleiner bedrag al wel genoeg. Geen probleem, je kunt ook een lening voor andere bedragen afsluiten. De lening van 1500 euro valt onder een persoonlijke lening die kan variëren van 600 tot 1500 euro. De aflossingstermijn van deze leningen is 62 dagen. Bij 31 dagen betaal je alvast een deel van het leenbedrag terug en de rest aan het einde van de termijn. Je kunt ook kiezen voor een minilening. Deze beginnen bij een leenbedrag van 100 euro en lopen op tot maximaal 800 euro. Er zijn verschillende leentermijnen, namelijk 15, 30 of 45 dagen.

Snel een klein bedrag lenen?

Als je snel geld nodig hebt, dan wil je er logischerwijs niet weken op wachten totdat je je geld binnen hebt. Bij een bank kan het aanvragen van een lening al snel lang duren. Bij Ferratum en Saldodipje vraag je een lening snel en gemakkelijk online aan. Je voert je gegevens is (hou een geldig identiteitsbewijs bij de hand) en vervolgens toetst het scoringssysteem of je in aanmerking komt voor de lening. Als dit het geval is, dan krijg je het geld al snel op je rekening gestort. Wel zo handig als je bijvoorbeeld snel een nieuwe auto of koelkast nodig hebt.

Rente en kosten van de lening

Voor niets gaat de zon op, dus het lenen van geld kost ook altijd geld. Voor vrijwel iedere lening betaal je rente of een andere vergoeding. Bij geld leningen voor een laag bedrag wordt een jaarlijks kostenpercentage gerekend van 13,99%. Daarbij is er een kleine extra vergoeding die afhangt van het bedrag dat je leent.
Het rentepercentage lijkt dus misschien vrij hoog, maar bedenk dat je een klein bedrag leent voor een korte termijn. Daardoor vallen de uiteindelijke kosten mee. Wat de kosten zijn voor de lening van jouw keuze wordt bij het aanvragen altijd duidelijk vermeld. Je weet dus vooraf precies wat je uiteindelijk moet terugbetalen, zodat je hierdoor nooit verrast wordt. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

1500 euro lenen, of een ander bedrag, is daarmee transparant, eenvoudig en snel. Het is dus een slimme oplossing voor je tijdelijke financiële problemen.
Direct aanvragen >>