500 euro lenen


Wil je 500 euro lenen omdat je even krap bij kas zit? Het kan zijn dat er in jouw huis iets kapot is gegaan wat dringend gerepareerd moet worden. Moet je iemand nog geld terug betalen of moet er een rekening betaald worden? Dit kunnen stuk voor stuk redenen zijn waarom je geld moet lenen. Met 500 euro lenen kan je al geholpen zijn maar kijk goed naar de mogelijkheden en voorkom dat je in de problemen komt.

Geld lenen bij vrienden

Geld lenen kost je namelijk altijd geld, tenzij je bij vrienden gaat lenen. Maar is geld lenen bij vrienden of familie een goede optie? Daar zijn de meningen over verdeeld. Als je besluit om geld te lenen van familie, maak dan goede afspraken en houd je daar ook aan. Als je je niet aan de afspraken kunt houden, om welke reden dan ook, dan gaat dat altijd ten koste van de band die je samen hebt. Dat zou uiteraard erg jammer zijn.

500 euro lenen

Daarom is geld lenen bij een andere instantie een betere optie. Als het om een klein bedrag gaat, kan je beter naar een aanbieder gaan die daarin is gespecialiseerd. Zelfs 500 euro lenen zonder BKR controle kan bijvoorbeeld prima bij Ferratum.

Kleine lening aanvragen >>

Waarom 500 euro lenen?

De reden dat je 500 euro wilt lenen, kan heel divers zijn. Misschien wil je wel een nieuwe wasmachine, maar het kan ook zijn dat je nog rekeningen moet betalen en je salaris nog niet op je bankrekening staat. Bedenk je altijd dat wanneer je geld gaat lenen er ook kosten aan verbonden zijn. Voordat je gaat lenen moet je je afvragen of het wel echt nodig is. Hoe ben je in deze situatie gekomen zeker als je geen BKR controle wilt. Kan je niet beter eerst sparen? Lees ook eens het artikel over onze 10 geld lenen tips.

Waar kan je 500 euro lenen?

Het is bij lenen verstandig om uit te zoeken waar je geld kunt lenen tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Denk hierbij niet alleen aan de rente maar kijk ook naar de looptijd en boetevrij aflossen van de lening.
Je kunt online gemakkelijk 500 euro lenen, maar doe het alleen bij een verantwoorde aanbieder. Zo weet je van tevoren precies wat de regels en afspraken zijn. Ga nooit zomaar met iemand van marktplaats in zee. De kans is groot dat je dan dieper in de problemen komt omdat deze aanbieders niet onder toezicht staan van de AFM.
Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk en leen alleen wanneer je echt niet anders kunt en dan alleen bij betrouwbare aanbieders.

Verantwoord 500 euro lenen doe je zo


Ferratum is een aanbieder waar je terecht kunt voor minileningen, zoals 500 euro lenen zonder BKR controle. Ferratum heeft haar eigen beoordelingssysteem.
Het kan zijn dat je dat bedrag nu echt nodig hebt en niet kunt wachten op je salaris. Dan kan je bij hun een minilening afsluiten. Een minilening heeft altijd een korte looptijd en deze moet je vaak binnen 60 dagen weer terug betalen.
Denk er daarom altijd nog even goed over na en maak dan de keuze. Immers je moet de lening ook weer kunnen aflossen.
Voorkom dat je in de problemen komt ook al gaat het maar om 500 euro lenen.

let op geld lenen kost geld