dure lening geld besparen

Het leven is al duur genoeg. Ken je het programma “Een dubbeltje op zijn kant?”. In dit programma krijgen mensen het advies om hun dure abonnementen op te zeggen of over te stappen op een andere aanbieder. Consumind Finance is zo’n aanbieder waar je terecht kunt om je te dure leningen over te sluiten. Je kunt dus geld besparen op leningen door op de website van Consumind Finance je gegevens in te vullen. Je kunt er terecht voor hypotheken, persoonlijke leningen en doorlopend krediet. Naast aanbieders van leningen kun je er ook kijken of je nog wel de beste premie betaalt voor je energierekening, verzekeringen, telefoon of internet.

Lees meer Bekijk hier >>


LENING OVERSLUITEN

De rente voor leningen is op dit moment erg laag. Misschien wel een van de allerlaagste rentes ooit. Toch betalen veel Nederlanders te veel voor hun persoonlijke leningen. Door offertes aan te vragen bij andere kredietaanbieders kan je al snel veel geld besparen. Consumind finance vergelijkt leningen van onder andere ABN AMRO, Rabobank en ING.

Naast de website van Consumind kan je ook op onze website makkelijk kredietaanbieders vergelijken en geld lenen offertes aanvragen. Op Mijn Persoonlijke Lening vergelijken we de minder bekende aanbieders waardoor je misschien een nog betere deal kunt afsluiten.

Houdt wel rekening met de voorwaarden van je huidige lening voordat je zomaar een andere lening of krediet gaat afsluiten. Denk aan de boeterente die je misschien moet betalen omdat je de lening vroegtijdig beëindigt. Voordat je een lening oversluiten gaat is het dus verstandig om te kijken naar de boeterente. Want het kan zelfs voorkomen dat het niet interessant is om over te sluiten omdat je zoveel boete moet betalen. Let hier dus op bij het afsluiten van een nieuwe lening. Kies voor een aanbieder zoals De Nederlandse Krediet Maatschappij waarbij je geen boeterente betaalt.

Hoe werkt het oversluiten bij Consumind Finance?

Eerst bepaal je welk bedrag je aan leningen hebt openstaan. Denk aan alle leningen, dus ook de privé limiet op je betaalrekening en je creditcard. Vervolgens vul je de adres gegevens in en binnen enkele minuten ontvang je een overzicht met de actuele rentes van de aanbieders die zij vergelijken.


Voordelen

Werkt makkelijk en snel
Vergelijkt tarieven van bekende banken

Nadelen

X Minder bekende aanbieders worden niet vergeleken
X Voorwaarden leningen worden niet vergeleken


Wat vinden anderen van Consumin Finance?

Jesse
April 2017

Het aanvragen van een overzicht met de beste aanbieders was zo geregeld. Je moet wel zelf goed opletten dat je ook naar de voorwaarden kijkt als je een lening oversluit. Heeft mij geld bespaart!

Rente

Minimaal
4,5 % 

Maximaal


Direct aanvragen >>

Specificaties

Minimale looptijd lening
12 maanden

Maximale looptijd lening
180 maanden

Minimaal leenbedrag
€ 500

Maximaal leenbedrag
Onbekend

Vervroegd aflossen mogelijk?
Ja

Kosten vervroegd aflossen
Onbekend

Leeftijd
21 jaar – 68 jaarDirect aanvragen >>let op geld lenen kost geld