Klein bedrag lenen en direct op je rekening gestort!

Wil je een Klein bedrag lenen en direct op je rekening gestort? En zo gebruik maken van een klein beetje extra geld deze maand? Sinds de financiële crisis zijn er verschillende aanbieders op de markt gekomen die kleine leningen aanbieden. Deze kleine leningen, ook wel minileningen of microkrediet genoemd, hebben als voordeel dat je er binnen 24 uur gebruik van kunt maken. Ideaal wanneer je een kleine financiële tegenvaller hebt of wanneer je snel iets in huis moet vervangen.

Klein bedrag lenen en direct op je rekening gestort!

Een klein bedrag lenen en direct op je rekening om zo gelijk over het bedrag te kunnen beschikken, zorgt voor meer koopkracht en minder financiële stress. Voordat je een klein bedrag gaat lenen is het handig om goed uit te rekenen welk bedrag je precies nodig bent om te lenen. Kijk ook of je dit bedrag in korte tijd terug kunt betalen.
Wanneer je kiest voor een kleine lening in de vorm van een minilening, dan kan je al een bedrag lenen vanaf 50,- euro. Een minilening zonder BKR toetsing is aan te vragen tot een bedrag van 1500,- euro.
klein bedrag lenen en direct op je rekening
Wil je meer geld lenen, dan kom je uit op een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Voor deze bedragen wordt een BKR toetsing gedaan om te kijken of je elders nog leningen hebt lopen en of je misschien een negatieve BKR codering hebt. Dit betekent dat een klein bedrag lenen en direct op je rekening gestort helaas niet op gaat. Het duurt dan ook langer dan 24 uur voordat je gebruik kan maken van dit geld.

Aanbieders van minileningen

Er zijn meerdere aanbieders van minileningen op de markt. Echter zijn ze niet allemaal even betrouwbaar en dien je bij sommige aanbieders rekening te houden met enorm hoge rente percentages. Wil jij snel en eenvoudig binnen 24 uur een klein bedrag lenen en direct op je rekening gestort krijgen? klein bedrag lenen zonder gedoeKijk dan eens bij de twee grootste aanbieders van minileningen, Ferratum en Saldodipje. Bij deze aanbieders is het mogelijk om kleine bedragen te lenen zonder dat er een BKR check wordt gedaan.

Voordelen minilening

Een minilening wordt steeds populairder bij consumenten. Dat heeft te maken met een aantal voordelen die aan een minilening zijn verbonden, namelijk:

  • De snelheid waarmee je een klein bedrag kan lenen met een minilening. Een klein bedrag lenen en direct op je rekening gestort klopt ook echt bij deze aanbieders.
  • Aanbieders van minileningen zijn de enige spelers op de financiële markt die geld verstrekken zonder het uitvoeren van BKR check. Hierdoor kan een groot aantal Nederlanders die normaal geen geld kunnen lenen, af en toe wel een klein bedrag lenen.

Nadelen minilening

De nadelen van een minilening heeft er veelal mee te maken dat een minilening vaak snel en impulsief wordt afgesloten. Er wordt niet altijd goed nagedacht of men aan de betalingsvoorwaarden kan voldoen op lange termijn. Dit heeft te maken met:

  • De snelheid waarmee een minilening afgesloten kan worden. Ook wanneer je snel geld nodig bent, is het goed om na te denken over de gevolgen van het afsluiten van een lening;
  • Het onpersoonlijke karakter van het afsluiten van een minilening. De verstrekker van de lening heeft geen uitgebreid financieel dossier van jouw situatie en kan je daarom minder goed adviseren. Dit kan tot gevolg hebben dat jij een lening afsluit die helemaal niet goed past bij jouw situatie.
  • Transactiekosten die vaak boven op de rente komen. Het lijkt soms alsof een minilening een aantrekkelijke rente heeft en dit is vaak ook zo, maar de transactiekosten worden vaak over het hoofd gezien. Zo kan een minilening uiteindelijk duurder zijn dan dat het lijkt.

let op geld lenen kost geld