Tegenwoordig is het niet gemakkelijk om nog aan geld te komen. Bij de aanvraag van bijvoorbeeld een persoonlijke lening of een doorlopend krediet wordt je aanvraag zeer streng gecontroleerd. Vandaag de dag is het niet meer ongewoon dat bijna 1 van de 10 aanvragen wordt afgewezen. Dit volgens betrouwbare bronnen. Misschien is dit aantal in werkelijkheid nog hoger.

Wat is een doorlopend krediet?

Een bemiddelaar die voor je door het vuur gaat
Min of meer bij toeval, of het is geluk, hebben wij ontdekt dat er op dit moment een aantal betrouwbare kredietmaatschappijen actief zijn. Bij deze maatschappijen kun je al vanaf 5000 euro lenen tot bedragen met een extra nul daarachter.We hebben deze kredietmaatschappijen op onze website geplaatst, zodat je via de link direct op hun websites een berekening kan doen en online kunt afsluiten. Deze organisaties claimen dat zij, in tegenstelling tot sommige andere partijen, geen dure doorlopende kredieten verstrekken omdat de gehele procedures automatisch verlopen. In feite zijn ze daarom geen tussenpersoon en dat scheelt je aan provisiekosten. Bovendien kun je wel intensief worden begeleid, zowel voor als tijdens de aanvraag van ‘t doorlopend krediet.

Hoeveel kun je lenen?

Verbouwing woning:
Voor de verbouwing van je woning kan je ongeveer maximaal 50.000 euro lenen.Kleine lening
Even extra geld. Een kleine lening is een bedrag van bijvoorbeeld 2.000 euro of 5.000 euro (niet bij negatief BKR of ondernemerschap)

Autolening:
Voor een auto kan je zo’n 10.000 tot 15.000 euro lenen. Bij een lening voor een camper zal het leenbedrag rond de 30.000 euro liggen.
Vergelijk persoonlijke leningen >>