let op geld lenen kost geld

Geld lenen bij A-krediet kan gemakkelijk online worden geregeld. Steeds meer mensen weten hun weg naar deze kredietverstrekker te vinden. Dankzij het persoonlijke contact wat zelfs via Whatsapp mogelijk is, geven veel klanten A-krediet een goede beoordeling. U kunt hier terecht voor een doorlopend krediet of persoonlijke lening tot €75.000 tegen een aantrekkelijk rentetarief. Wat uw leendoel ook is u kunt hier altijd vrijblijvend een offerte aanvragen tegen een concurrerend tarief.

Lees meer Bekijk hier >>


A-Krediet “Meer dan vertrouwd lenen”

Dit is de slogan van A-krediet waarmee ze willen aangeven dat ze net een stapje verder gaan dan de rest. Als we de beoordelingen op de website bekijken dan weten ze dit waar te maken. Bij A-krediet kan je ook online uitrekenen wat je maximaal kunt lenen. De rente die je betaalt begint bij 4,4% en loopt langzaam op als het leenbedrag omlaag gaat. A-krediet vindt persoonlijk contact belangrijk en een adviseur neemt contact met u op als u dit wenst. Zo kan een lening op maat worden afgesloten inclusief verzekeringen om de risico’s van geld lenen te beperken. Op werkdagen heeft u de offerte binnen 24 uur in huis. Wel zo makkelijk.

Voorwaarden geld lenen A-Krediet

Ook A-krediet hanteert voorwaarden om een lening af te sluiten. Zo moet u tussen de 21 en 68 jaar oud zijn en geen negatieve BKR registratie hebben. De rente tarieven die u op de website ziet kunnen afwijken van de rente in uw offerte als blijkt dat u niet aan alle voorwaarden voldoet. Om in aanmerking te komen moet u in ieder geval een vast of tijdelijk dienstverband hebben en beschikken over een geldig legitimatie bewijs. Wat uw bestedingsdoel ook is, A-krediet zal proberen om u een passende aanbieding te doen die misschien beter uitpakt dan een lening aanvragen bij uw eigen bank. Heeft u een eigen huis? Dan zijn er wellicht extra mogelijkheden.


Voordelen

Boete vrij aflossen
Scherpe rente
Online dienstverlener
Offerte binnen 24 uur
Goede klantbeoordeling
Persoonlijk advies

 

Nadelen

X Hogere rente bij een lager leenbedrag


Wat vinden klanten van A-Krediet?

Mieke
Oktober 2016
Prima meegedacht door de medewerkers. Ik ben goed geholpen.

Anna
September 2016
Prima ervaring. Meedenkend, vriendelijk, snel en persoonlijk erg prettig.

Rente

Minimaal
4,4 %

Maximaal
7,5 %

Direct aanvragen >>

Specificaties

Minimale looptijd lening
6 maanden

Maximale looptijd lening
120 maanden

Minimaal leenbedrag
€ 2500

Maximaal leenbedrag
€ 75.000,-

Vervroegd aflossen mogelijk?
Ja

Kosten vervroegd aflossen
Gratis

Leeftijd
21 jaar – 68 jaar

Direct aanvragen >>let op geld lenen kost geld
A-krediet geld lenen