minilening vergelijkenEen minilening vergelijken en direct afsluiten voor als het even tegen zit. Want hoe vervelend is het als je onverwacht extra uitgaven hebt waar je niet op zit te wachten? Je wasmachine gaat stuk, de auto wilt niet starten en je hebt even geen geld. Een klein bedrag lenen en een minilening afsluiten kan dan een oplossing zijn.
Bekijk onze top 3 van minileningen.

minilening vergelijken

Wanneer een minilening afsluiten?

Een minilening afsluiten is niets anders dan een lening met een klein bedrag afsluiten. Het voordeel van een mini-lening is dat je vaak snel over het geld kunt beschikken. Vaak al binnen 24 uur. Een klein bedrag lenen? Dan is de mini-lening wat je zoekt. Dit soort leningen hebben altijd een korte looptijd van slechts een paar maanden. Ideaal voor als je even krap bij kas zit. Heb je het geld voor langere tijd nodig kies dan voor een persoonlijke lening.

Een mini-lening bij bijvoorbeeld Ferratum kun je al afsluiten vanaf € 100,- tot en met € 800,-. Ook bij andere aanbieders is het mogelijk om een minilening af te sluiten alleen is de looptijd dan vaak net even wat langer en het minimale bedrag wat hoger. Zo kun je bij kredietspotter namelijk lenen vanaf €2500,-. tegen een lagere rente. Het voordeel van een mini-lening of een persoonlijke lening met een korte looptijd is dat je niet jaren vast zit aan je lening.

Een minilening vergelijken en direct afsluiten is mogelijk bij onderstaande aanbieders. Ferratum is een aanbieder die gespecialiseerd is in het uitlenen van kleine geldbedragen. Zij hebben zelfs hun eigen beoordelingssysteem waardoor je ook met een negatieve BKR codering toch een minilening kunt afsluiten. Hoe dat werkt? Kijk op hun website voor meer informatie.

 

Minilening vergelijken : Onze Top 3 € 0 – 2.500

1


ferratum logo

Snel en voordelig
lenen met korte looptijd

Voor €800 betaalt u slechts €13,02

2


gelshop logo

Leen met verstand,
met advies

Rente vanaf 4,5%

3


kredietspotter logo

Snel Extra
geld nodig?

Rente vanaf 4,4%