let op geld lenen kost geld

Het motto van Geldshop is: “Leef met je hart, leen met verstand”. De kredietverstrekker biedt persoonlijke leningen tot € 75.000,-. Geldshop krijgt goede beoordelingen van haar klanten vanwege haar persoonlijke service. Je kunt bij Geldshop direct online een vrijblijvende offerte aanvragen en je krijgt vaak binnen 24 uur op werkdagen een antwoord.

Lees meer Bekijk hier >>


Geld lenen bij geldshop

Net als bij andere online aanbieders kan je bij Geldshop direct online zien wat je maximaal kunt lenen. Door het beantwoorden van enkele eenvoudige vragen over je inkomen en vaste lasten kun je direct zien welk bedrag verantwoord is om te lenen. Welk leendoel je ook hebt, voor je studie of aankoop van een auto een offerte aanvragen is zo gebeurd.

Voorwaarden Persoonlijke lening

Om een persoonlijke lening bij Geldshop af te kunnen sluiten, moet je tussen de 21 en 73 jaar oud zijn met een minimuminkomen van € 1.400,-. Ben je ZZP-er dan kan je ook bij Geldshop terecht voor een persoonlijke lening. Heb je een BKR-codering dan is geld lenen bij Geldshop helaas niet mogelijk (Bij Ferratum is geld lenen met BKR wellicht wel mogelijk omdat zij een eigen beoordelingssysteem hebben. Kijk hier voor de mogelijkheden >>). Alleenstaanden met een uitkering of tijdelijk dienstverband raden wij aan om telefonisch contact op te nemen met Geldshop via hun website. Als je akkoord bent met de offerte dan kan je na het opsturen van de vereiste documenten al binnen enkele dagen over het geld beschikken.


Voordelen

 Geen extra kosten
 Lage rente
 Ook voor oudere klanten
 Vervroegd aflossen is gratis
✔ Snel uitbetaald
Ook voor ZZP-ers

 

Nadelen

X  Hogere rente bij een laag leenbedrag

LET OP: Negatieve BKR registraties worden niet geaccepteerd!!


Wat vinden anderen van Geldshop?

Adil
September 2016
Na het aanvragen van een vrijblijvende offerte, werd ik netjes gebeld en werd de lening binnen 1 week volledig afgehandeld, fijn!

Suzanne
Januari 2016
Geld binnen 1 week op mijn rekening, met duidelijke afspraken en een vaste looptijd.

Rente

Minimaal
4,5 % 

Maximaal
14,0 %

Direct aanvragen >>

Specificaties

Minimale looptijd lening 
6 maanden

Maximale looptijd lening
180 maanden

Minimaal leenbedrag
€ 2500

Maximaal leenbedrag
€ 75.000,- 

Vervroegd aflossen mogelijk?
Ja

Kosten vervroegd aflossen
Gratis

Leeftijd
21 jaar – 73 jaar

Direct aanvragen >>


geldshop tarieven
let op geld lenen kost geld