Geld lenen is voor sommige mensen de enige optie om de eindjes aan elkaar te knopen. Wanneer je een maand geld tekort komt is er nog niet veel aan de hand. Maar als dit vaker gebeurt dan ontstaat er al snel een probleem. Een kapotte wasmachine, auto of hoge telefoonrekening kan er dan voor zorgen dat je gedwongen wordt tot geld lenen.

Geld lenen bij familie of vrienden is het meest onverstandige wat in zo’n situatie besloten kan worden. Als je steeds maar weer geld tekort komt dan zal dit vaak leiden tot grotere problemen dan van louter financiële aard. Uw vriendschap staat op het spel.

Vergelijk persoonlijke leningen >>

geld lenen

Geld lenen met een Persoonlijke Lening

Wie op zoek is naar een goede lening met goede voorwaarden, die komt al snel uit bij een persoonlijke lening. Het klinkt misschien vreemd maar geld lenen bij de bekende banken is steeds minder interessant.
Allereerst omdat de reguliere bank star is en blijft wijzen naar de regeltjes. Maar ook omdat het rentepercentage vaak vast staat en er niets te onderhandelen valt. Ga je geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening bij de minder bekende geldverstrekkers dan is er vaak wel te onderhandelen. Dit kan ervoor zorgen dat er meer mogelijkheden zijn en dat er ook een beter contact kan ontstaan met de aanbieder.

Let bij geld lenen altijd op het bedrag dat er geleend moet worden en wat de mogelijkheden zijn tot aflossen. Daarnaast kan het rentepercentage verschillen, maar let vooral op de voorwaarden per aanbieder. Wat gebeurt er wanneer je een aflossing mist. Is het mogelijk een bedrag te lenen dat niet op de website genoemd staat. Mag je boetevrij eerder aflossen? En hoe zit het met de bereikbaarheid van de aanbieder. 

Geld lenen kost geld, dus daar mag dan ook iets van service tegenover staan. Wees niet bang om advies of korting te vragen en ga leningen vergelijken!

Vergelijk persoonlijke leningen >>

TOP 3: LENINGEN € 2.500 – 50.000

1


de nederlandse kredietmaatschappij logo

Lage rentes bij
grote budgetten

Rente vanaf 4,7%

2


gelshop logo

Leen met verstand,
met advies

Rente vanaf 4,5%

3


geld lenen a-krediet

Scherpe rente
Offerte binnen 24 uur

Rente vanaf 4,4%
let op geld lenen kost geld