let op geld lenen kost geld

Ferratum financiert kleine en onverwachte uitgaven met een minilening van 100 euro tot en met 800 euro. Bij Ferratum kunt u zonder gedoe geld lenen voor als u een klein bedrag nodig heeft. Ferratum streeft ernaar om de eenvoudigste en misschien wel de makkelijkste kredietverstrekker van Nederland te zijn. Daarom kun je als je lening aanvraag akkoord is het geld al binnen 24 uur op je rekening hebben. De lening loopt maximaal 45 dagen en is dus snel weer afgelost.
Omdat u een klein bedrag leent met een korte looptijd zijn de rente kosten slechts enkele tientjes.

Lees meer Bekijk hier >>


EUROPEES MARKTLEIDER IN MINILENINGEN

Ferratum is Europees marktleider als het gaat om het verstrekken van minileningen. Niet alleen in Nederland zijn ze actief in het verstrekken van minileningen maar sinds 2005 zijn ze actief in heel Europa. Op de website kun je gemakkelijk aangeven hoeveel je wilt lenen en welke looptijd gewenst is. Je kunt kiezen voor een looptijd van 15 tot en met 45 dagen. De eerste keer kun je maximaal 400 euro lenen. Verloopt dit goed en besluit je weer te lenen dan kun je lenen tot een bedrag van 800 euro.

VOORWAARDEN

Om een minilening af te sluiten bij Ferratum moet je minimaal 19 jaar zijn. Je moet woonachtig zijn in Nederland en in bezit zijn van een Nederlands burgerservicenummer. Ook moet je een actieve bankrekening hebben die op je eigen naam staat. Om zekerheid te hebben dat het uitgeleende bedrag terugbetaald wordt, vraagt Ferratum om iemand die garant staat. Dit hoeft geen probleem te zijn en kan iemand uit je omgeving zijn die de financiële last kan dragen. Over de minilening betaal je 13,9% jaarlijkse rente, maar omdat het leenbedrag zo laag is en de looptijd kort gaat dit slechts om een klein bedrag.


Voordelen

 ✔ Relatief lage kosten
✔  Zonder gedoe een klein bedrag lenen
  Vaak binnen 24 uur op uw rekening
 ✔ Online lening aanvragen
 Vervroegd aflossen mogelijk

Nadelen

X  Garantsteller verplicht
X Hoge rente bij een laag leenbedrag


Wat vinden anderen van de Ferratum?

Farid
Juli 2016
Ideaal als de maand een keertje langer duurt dan jouw salaris zoals deze zomer!

Rente

13,99 % 

Om €800 te lenen betaalt u slechts €13,02

Direct aanvragen >>

Specificaties

Minimale looptijd lening 
15 dagen

Maximale looptijd lening
45 dagen

Minimaal leenbedrag
€ 100

Maximaal leenbedrag
€ 800,- 

Vervroegd aflossen mogelijk?
Ja

Leeftijd
Vanaf 19 jaar

Direct aanvragen >>let op geld lenen kost geld