let op geld lenen kost geld

Lendico is niet zo maar een kredietverstrekker. Geld lenen bij Lendico gaat op een bijzondere manier. U leent het geldbedrag niet van een bank maar van investeerders. En deze investeerder kunt u zelf zijn. Hierdoor kunt u een zakelijke lening afsluiten tegen een lage rente omdat alles online wordt afgehandeld en de kosten laag blijven. Voorheen konden ook particulieren terecht voor een persoonlijke lening, maar tegenwoordig richt Lendico zich alleen nog maar op het verstrekken van een zakelijke lening of persoonlijke lening aan ondernemers.

Lees meer Bekijk hier >>


LENDICO ZAKELIJKE LENING AFSLUITEN

Een zakelijke lening aanvragen is eenvoudig online te regelen. Binnen 48 uur na het indienen van uw aanvraag heeft u de offerte in huis. Uw lening wordt verstrekt door private investeerders. Dat zijn mensen die een hoger rendement op hun spaargeld willen en zich hebben aangesloten bij dit online platform: Geld lenen door Crowd Funding. Verder heeft u bij Lendico lage vaste kosten in tegenstelling tot bij een bank.

Zowel mkb’ers als zzp’ers kunnen bij Lendico geld lenen tegen een aantrekkelijke rente. De enige voorwaarde die wordt gesteld is dat uw bedrijf al 2 jaar bestaat en u een omzet draait van €50.000 per jaar.
U kunt dus bij Lendico terecht als u ondernemer bent en op zoek bent naar een zakelijk krediet of persoonlijke lening. De rente die u betaalt wordt bepaald door uw kredietwaardigheid.

Wordt uw lening eenmaal goedgekeurd dan kunt u het geld bijvoorbeeld gebruiken om uw voorraad te financieren of om uw pand uit te breiden. Dankzij de eenvoudige aanvraag en lage rente blijven de kosten beperkt.
De looptijd en het maandbedrag van de zakelijke lening bepaalt u zelf online. Het zakelijk krediet lost u af in 5 jaar en als u een financiële meevaller heeft dan mag u boetevrij de lening aflossen.
Lendico is dus geen bank maar een online platform waar kredietnemers en investeerders samen worden gebracht.
Geen crowdfunding maar Crowdlending. Deze manier van lenen is bekend van het TV programma “Goed geregeld” bij RTL 4.

Voorwaarden zakelijk krediet

Uw zakelijk krediet aanvraag wordt zorgvuldig gecontroleerd door de kredietexperts van Lendico, waarbij uw krediet waardigheid wordt beoordeeld.


Voordelen Zakelijk krediet Lendico

 ✔  Lage kosten
✔ Eenvoudig online aanvragen
 Aantrekkelijke rente
 ✔ Vervroegd boetevrij aflossen
Flexibel

 

Nadelen

X  Geen bank maar online platform
X  Onderneming moet 2 jaar bestaan
X  Minimale omzet nodig


Wat vinden anderen van Lendico?

Anne
September 2016
Echt een leenvorm van deze tijd, snel en duidelijk!

Rente

Minimaal
Zakelijke leningen 3,79 % 
Maximaal
Zakelijke leningen 13,93 % 

Direct aanvragen >>

Specificaties

Minimale looptijd lening 
6 maanden

Maximale looptijd lening
60 maanden

Minimaal leenbedrag
€ 10.000 bedrijven

Maximaal leenbedrag
€ 250.000 bedrijven

Vervroegd aflossen mogelijk?
Ja

Kosten vervroegd aflossen
Geen

Leeftijd
25 jaar – 65 jaar

Direct aanvragen >>let op geld lenen kost geld