let op geld lenen kost geld

Als je naar de website van De Leningmakelaar gaat dan kan je door een paar simpele vragen te beantwoorden, direct zien wat je maximaal kunt lenen. De lening aanvragen gaat al net zo makkelijk. Binnen 24 uur kun je over het geld beschikken. Bij de LeningMakelaar kun je geld lenen tot €100.000,- Wil je meer lenen dan vul je het gewenste leenbedrag in. Afhankelijk van je inkomen en lasten wordt de aanvraag goedgekeurd.

Lees meer Bekijk hier >>


Lening afsluiten doe je niet elke dag

Een lening afsluiten is niet voor iedereen gelijk. Heb je geen advies nodig dan kun je online direct een lening afsluiten. Wil je wel advies dan kan dat bij de lening makelaar. Zij doen niet moeilijk om je te adviseren zodat je de juiste keuze maakt. Wil je een extra verzekering afsluiten tegen werkloosheid? Of heb je overwaarde in je woning dan kom je misschien wel in aanmerking voor een lagere rente. Het zogenaamde WOZ-krediet. Kijk op hun website om een offerte aan te vragen en vraag vrijblijvend om advies.

Lenen bij de Leningmakelaar

Een persoonlijke lening bij De Lening Makelaar afsluiten, kan binnen 24 uur geregeld zijn. Deze kredietverstrekker is een tussenpersoon en zij werken samen met wel 30 kredietverstrekkers. Zo weet je dat je de beste aanbieding krijgt. Maar wees altijd kritisch en kijk goed naar de voorwaarden. Zo kan je bij de leningmakelaar niet altijd boetevrij je lening aflossen, terwijl dit zeer voordelig kan zijn als je een financiële meevaller hebt.


Voordelen

 Binnen 24 uur geregeld
 Lage rente
 Online af te sluiten
 Advies op maat
Gratis oversluit service

 

Nadelen

X  Beperkt boetevrij aflossen


Wat vinden anderen van de Lening Makelaar?

Eric
Juli 2014
Was eigenlijk zo geregeld. Ik zocht een lening voor mijn nieuwe auto en heb uiteindelijk een persoonlijke lening afgesloten. Geen gedoe en een goede rente.

Karin
Februari 2016
Heb via deze site gekozen voor de leningmakelaar om mijn oude lening te vervangen door een nieuwe met een lagere rente. Scheelt flink wat geld elke maand.

Rente

Minimaal
Doorlopend Krediet 4,7 % 

Persoonlijke lening 5,1 %

Maximaal
Zie website

Direct aanvragen >>

Specificaties

Minimale looptijd lening 
5 maanden

Maximale looptijd lening
120 maanden

Minimaal leenbedrag
€ 2.500

Maximaal leenbedrag
€ 100.000,- 

Vervroegd aflossen mogelijk?
Ja

Kosten vervroegd aflossen
Niet altijd gratis

Leeftijd
21 jaar – 65 jaar

Direct aanvragen >>leningmakelaar rente
let op geld lenen kost geld