Lender Spender geld lenen
Lender & Spender is een van de jongste en meest innovatieve aanbieder van consumentenleningen in Nederland. Het fungeert als een P2P-platform en heeft als doel om de markt voor persoonlijkeleningen eerlijker, eenvoudiger, efficiënter en transparanter te maken. Daarnaast heeft het een AFM (Autoriteit Financiële markten) vergunning voor het aanbieden van krediet.

Vergelijk aanbieders Bekijk hier >>

Online afsluiten

Het aanvragen van een lening bij Lender & Spender gaat geheel online. De juiste lening wordt geselecteerd en vervolgens ontvang je binnen het uur een aanbod. U heeft rustig alle tijd om na te denken over het voorstel en om ook nog even bij andere aanbieders te vergelijken. Zelfs wanneer u het aanbod accepteert zit u nog nergens aan vast. U krijgt namelijk nog 14 dagen om eventueel de lening te annuleren.

Persoonlijke leningen bij Lender & Spender

Of je nu het geleende geld wil gebruiken voor het doen van een grote uitgave of het afbetalen van een opstaande schuld, Lender & Spender verzorgt voor elke particulier een persoonlijke lening. Hierbij heb je de keuze uit verschillende looptijden (van 2 tot 5 jaar) en vanzelfsprekend kan je het bedrag kiezen wat je wilt lenen (tussen de 5.000 en 25.000 euro).

P2P- leningen

Een lening via Lender & Spender is een zogenaamde peer-2-peer lening (p2p). Dit betekend dat het doorlopende leningen verstrakt aan consumenten die worden gefinancierd door bedrijven en particulieren. Zonder tussenkomst van een bank. Hierdoor kan je via Lender & Spender vaak veel goedkoper lenen dan bij je eigen bank.

De voordelen van een lening via Lender & Spender

De voordelen van een lening via Lender & Spender

De voorwaarde om een persoonlijke lening af te sluiten

Zoals elke aanbieder van leningen, heeft ook Lender & Spender een aantal voorwaarde waaraan je zal moeten doen. Zo moet je passen binnen de doelgroep (bedrijven, ondernemers of personen met een tijdelijke arbeidsovereenkomst komen niet in aanmerking voor een lening) en je zal worden getoetst bij het BKR of het verantwoordelijk is om een lening af te sluiten. (Kijk hier voor informatie over lenen zonder BKR-toetsing of met een negatieve BKR-registratie) Lender & Spender verstrekt geen leningen aan personen met een negatieve BKR registratie.

Kosten voor het afsluiten van een lening

Omdat je via Lender & Spender altijd geld leent bij particulieren, hangen de kosten af van het aanbod aan kapitaal op dat moment. Wel rekenen ze slechts 1% afsluitkosten en mag je altijd boetevrij extra aflossen. Onderstaande voorbeeldberekeningen zijn uitgevoerd op woensdag 15 augustus 2018 en dienen slechts ter indicatie. Hier kunnen helaas echt geen rechten aan worden ontnomen en je zal altijd zelf goed moeten kijken of het inderdaad nog steeds de goedkoopste optie is om bij Lender & Spender te gaan lenen.

Beoordeling bij Independer op 15 augustus 2018


Wat vinden anderen van Lender & Spender?

Anoniem
10 augustus 2018
Zeer klantvriendelijk, vakkundig, gedegen en ongekend snelle service.

Anoniem
Januari 2018
Super ervaring gehad, van aanvraag t/m afhandeling!

Anoniem
Makkelijk en snel
Eenvoudig online geld lenen. Je moet wel de juiste documenten uploaden, anders heb je enige vertraging. Verder is alles prima gegaan.Rente

Ongeveer
6 %

 
Direct aanvragen >>

Voorbeeldberekening voor een lening van €5000 met een looptijd van 60 maanden.

Voorbeeldberekening voor een lening van €5000 met een looptijd van 60 maanden.

 

Voorbeeldberekening voor een lening van €25000 met een looptijd van 2 jaar.

Voorbeeldberekening voor een lening van €25000 met een looptijd van 2 jaar.

Direct aanvragen >>
 

Investeren via Lender & Spender

Het is bij Lender & Spender dus mogelijk om geld van particulieren te lenen, waar wat nu als je geen geld hoeft te lenen maar juist opzoek bent naar een mogelijkheid om te investeren? Ook in dat geval is Lender & Spender een interessante partij om eens naar te kijken. Niet alleen is het systeem enorm gebruiksvriendelijk, ook zorgen ze ervoor dat het risico op verliezen voor de investeerder is geminimaliseerd door de inleg automatisch te spreiden over alle uitstaande leningen. Daarnaast hanteert Lender & Spender stikte voorwaarde voor het afsluiten van een lening. Hierdoor hebben tot op heden alle geldnemers aan hun verplichtingen kunnen voldoen en is het nog niet noodzakelijk geweest om leningen af te boeken. Uiteraard geld zoals altijd dat in het verleden behaalde resultaten geen garantie geven voor de toekomst.

Kosten voor het investeren via Lender & Spender op woensdag 15 augustus 2018

Kosten voor het investeren via Lender & Spender op woensdag 15 augustus 2018

Vergelijk aanbieders Investeren via Lender Spender >>