klein bedrag lenen minilening saldodipje

kleine lening saldodipje
Wil je een klein bedrag lenen omdat je even krap bij kas zit? Denk dan eens aan saldodipje. De naam zegt het al, je hebt een dip in je saldo en je hebt nu geld nodig om die rekening te kunnen betalen. Misschien is je wasmachine stuk gegaan en is ook nog je spaargeld op. Redenen genoeg om een kleine lening af te sluiten.
De aanbieder waar je dan terecht kunt is Saldodipje, de specilaist in de minilening van €100 tot €1500. Deze leningen voor kleine bedragen kennen een korte looptijd van slechts 62 dagen waardoor je ook snel weer schuldenvrij bent. En het aanvragen? Kijk daarvoor op hun website, en je hebt het zo geregeld.

Lees meer Bekijk hier >>


Een klein bedrag lenen binnen 24 uur

Als je geld tekort komt op korte termijn dan gaat het vaak om kleinere bedragen. Gelukkig zijn er dus aanbieders waar je veilig een klein bedrag lenen kunt. Omdat je het geld snel op je rekening wilt, is het bij Saldodipje mogelijk om binnen 24 uur over het geld te beschikken. Let wel, het gaat om kleine bedragen van €100 tot €1500 euro.

Voor dit soort microkredieten, flitskredieten of minileningen betaal je een hogere rente tot wel 13,99%, vaak het maximum wat is toegestaan door de AFM. Hier hoef je niet van te schrikken want als je het omrekent met de korte looptijd van slechts 62 dagen dan zie je dat het bij €1500 lenen om slechts €25 euro aan rente gaat. Ondanks de hoge rente valt dat best wel mee.

Hoe werkt het afsluiten van een minilening bij Saldodipje?

Het afsluiten van een minilening is eigenlijk heel eenvoudig en werkt net zoals bij Ferratum, een andere bekende aanbieder van kleine leningen. Kies het bedrag dat je wilt lenen, upload je paspoort en kies de garantsteller en verifieer vervolgens je bankrekening. Als je aanvraag wordt goedgekeurd dan heb je het geld binnen 24 uur op je rekening staan.

Een garantsteller is iemand die garant staat voor jouw lening. Heb je deze persoon niet? Dan kan je tegen een kleine vergoeding een soort van verzekering afsluiten en gebruik maken van hun eigen garantsteller. Dit betekent dus dat ook mensen met een BKR notering bij Saldodipje geld kunnen lenen omdat ze een eigen beoordelingssysteem hebben.


Voordelen

Makkelijk en snel af te sluiten
Snel geld op je rekening
Eigen beoordelingssysteem

Nadelen

X Garantsteller nodig
X Hogere rente


Wat vinden anderen van Saldodipje?

Fleur
Januari 2017

Handig voor als je even geen geld hebt.

Arjen
Augustus 2016

Door omstandigheden kreeg ik mijn salaris later uitbetaald maar dankzij saldodipje kon ik toch mijn huur betalen.

Rente

Minimaal

Maximaal
13,99%


Direct aanvragen >>

Specificaties

Minimale looptijd lening
15 dagen

Maximale looptijd lening
62 dagen

Minimaal leenbedrag
€ 100

Maximaal leenbedrag
€ 1500

Vervroegd aflossen mogelijk?
Nee

Kosten vervroegd aflossen
Onbekend

Leeftijd
21 jaar – 68 jaarDirect aanvragen >>let op geld lenen kost geld