let op geld lenen kost geld

Let op: Per juni 2017 is CrossLend gestopt met het aanbieden van particuliere leningen. Ter informatie blijft deze pagina online staan. Op dit moment is Lender & Spender de beste andere optie. Of kijk anders hier de andere opties.


Geld lenen bij Crosslend gaat net even anders dan geld lenen bij een reguliere bank. Iemand die een lening wilt afsluiten en op zoek is naar een goedkope manier van geld lenen moet eens naar Crosslend kijken. Ook als je eigen bank je geen lening wilt verstrekken zou je het hier kunnen proberen.
Hoe werkt het? De lening wordt verstrekt door de partnerbank van CrossLend. Maar de financiering van de lening wordt gedaan door particulieren en zakelijke partijen die op zoek zijn naar een slimmere manier om te investeren. Zeker nu de rente op een spaarrekening zo laag is.
Degene die leent krijgt zijn financiering en de investeerders krijgen een aantrekkelijk maandelijks rendement.

Lees meer Bekijk hier >>


Crosslend: “Lenen in het buitenland”

Door de moderne manier van geld lenen is het mogelijk om vanuit heel Europa een lening aan te vragen. Dus stel u woont in België dan kunt u ook bij Crosslend een lening aanvragen. Dat de lening dan vanuit Nederland of Duitsland wordt gefinancierd, dat maakt niet meer uit. In sommige landen is de hoogte van de rente voor een lening, veel hoger dan in andere Europese landen. Hier kunt u dus u voordeel mee doen als u geld leent bij Crosslend. Investeerders uit landen met een lagere rente kunnen op deze manier zorgen voor een goedkopere lening voor iemand uit een land met een hoge rente.

Voorwaarden geld lenen Crosslend

Bij CrossLend wordt uw kredietstatus bekeken met behulp van vernieuwde scoringstechnologieën. De gegevens van krediet bureaus worden aangevuld met andere gegevens om een betere inschatting te maken van uw krediet waardigheid. Mede door deze manier van werken is het mogelijk om de voorwaarden zo aantrekkelijk te maken. Het is vaak zelfs voor aanvragers die bij traditionele verstrekkers niet in aanmerking komen toch mogelijk om bij Crosslend een lening af te sluiten. Bovendien is het mogelijk om zo de krediet voorwaarden aan te passen op uw persoonlijke financiële situatie.
Voor meer informatie over geld lenen bij Crosslend verwijzen wij u graag naar de website.


Voordelen

 Nieuwe manier van financieren
Scherpe rente
 Gratis vervroegd aflossen
Online dienstverlener
 Persoonlijk maatwerk mogelijk

Nadelen

X Hogere rente bij een lager leenbedrag


TOP 3: LENINGEN € 500 – 1.5.00

1

 

Ferratum minilening

Lage rentes
Kleine bedragen

Rente vanaf 13.99%

2

 

Santander logo

Leen met verstand,
tussen €1.500 tot €50.000

Rente vanaf 5,8%

3

 

geld lenen Lender Spender

Scherpe rente vanaf 5,15%
Offerte binnen 24 uur

tussen €5.000 en €25.000

Wat vinden klanten van Crosslend?

Hamdi
Oktober 2016
Mooi om te zien dat andere investeerders dan een bank mijn lening willen financieren, door mijn goede inkomsten is de rente ook nog eens laag.

Sjoerd
Oktober 2016
Door mijn BKR notering lukte het niet om een nodige lening te krijgen, maar bij Crosslend lukte het toch en dat binnen 8 dagen.

Rente

Minimaal
4,82 %

Maximaal
14,0 %

Direct aanvragen >>

Specificaties

Minimale looptijd lening
6 maanden

Maximale looptijd lening
120 maanden

Minimaal leenbedrag
€ 1500

Maximaal leenbedrag
€ 30.000,-

Vervroegd aflossen mogelijk?
Ja

Kosten vervroegd aflossen
Gratis

Leeftijd
21 jaar – 68 jaar

Direct aanvragen >>let op geld lenen kost geld