Wist je dat je veel geld kunt besparen door verschillende aanbieders van leningen met elkaar te vergelijken? De meeste mensen gaan nog steeds naar hun eigen bank wanneer zij een lening af willen sluiten. Een lening afsluiten via internet bij een relatief onbekende aanbieder kan echter lonend zijn. Lees verder hoe wij onafhankelijk verschillende aanbieders vergelijken.

Welke aanbieders vergelijken wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het vergelijken van kredietverstrekkers die misschien wat minder bekend zijn bij het grote publiek. Dat deze kredietverstrekkers minder bekend zijn, wil niet zeggen dat zij kwalitatief minder zijn. Alle Nederlandse kredietverstrekkers moeten zich houden aan dezelfde wettelijke bepalingen en staan onder streng toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wij werken onder andere samen met:

Waarom zijn deze onbekende aanbieders goedkoper?

Kleinere kredietverstrekkers rekenen vaak minder of lagere kosten door aan hun klanten dan traditionele banken. Dit komt doordat zij vaak minder overheadkosten hebben. Ze hebben een kleiner kantoorpand en minder personeel. Op deze manier blijven de kosten voor de klant laag. Je kunt dus geld besparen wanneer je een lening afsluit bij een dergelijke kredietverstrekker in plaats van bij een reguliere bank.

Is een lening bij een onbekende aanbieder wel veilig?

Iedere kredietverstrekker in Nederland moet zich houden aan wettelijke bepalingen en staat onder streng toezicht van de AFM. Een lening bij een onbekende kredietverstrekker is dus net zo veilig als een lening bij een reguliere bank. Wanneer je leningen bij ons vergelijkt, krijg je naast een duidelijk overzicht van de voorwaarden ook inzicht in klantervaringen. Op deze manier kun je zelf bepalen of een kredietverstrekker bij jou past. De veiligheid van een lening is echter altijd gegarandeerd.

Hoe kan ik verschillende aanbieders vergelijken?

Wanneer je weet welk bedrag je wilt lenen en voor welke leenvorm je kiest, kun je via onze website de verschillende aanbieders vergelijken. Binnen twee minuten tonen we je de goedkoopste en snelst beschikbare leningen met de meest actuele rentepercentages. Vervolgens kun je direct bij verschillende aanbieders een offerte aanvragen. Een offerteaanvraag via ons is altijd gratis en vrijblijvend.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van aanbieders?

Je wilt zo min mogelijk betalen, maar niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Het is daarom belangrijk om je niet alleen te richten de kosten, maar ook kritisch te kijken naar de voorwaarden. Wanneer jij jouw eisen en behoeftes voor jezelf in kaart hebt gebracht, kun je eenvoudig de verschillende aanbieders vergelijken en een keuze maken. Vraag verschillende offertes aan om een goed onderbouwde keuze te kunnen maken.

Vergelijk persoonlijke leningen >>

TOP 3: LENINGEN € 2.500 – 50.000

1


de nederlandse kredietmaatschappij logo

Lage rentes bij
grote budgetten

Rente vanaf 4,4%

2


gelshop logo

Leen met verstand,
met advies

Rente vanaf 4,5%

3


geld lenen a-krediet

Scherpe rente
Offerte binnen 24 uur

Rente vanaf 4,4%


Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een bepaalde aanbieder, kun je de aanvraag van de lening starten. De kredietverstrekker zal dan jouw kredietwaardigheid bepalen. Door de uitvoering van een kredietcheck en een controle van jouw inkomensgegevens en vaste lasten, zal de kredietverstrekker bepalen of je ook daadwerkelijk in aanmerking komt voor een lening. Wanneer je aanvraag geaccepteerd wordt, kan het leenbedrag op korte termijn beschikbaar komen.

Is geld lenen in mijn situatie wel verantwoord?

De kredietverstrekkers moeten zich houden aan wettelijke bepalingen rondom het verstrekken van leningen. Deze bepalingen zijn in het leven geroepen om de consument te beschermen. Wanneer het in jouw situatie niet verantwoord is om een lening aan te gaan, zal je waarschijnlijk niet aan de toetsingseisen van de kredietverstrekker kunnen voldoen en zal je aanvraag afgekeurd worden. Ook wanneer je wel aan de toetsingseisen voldoet is het verstandig zelf na te gaan of het aangaan van een lening verstandig is. Door het aangaan van een lening kun je diep in de financiële problemen komen wanneer je niet langer aan de betalingsverplichting kunt voldoen.

Leningen vergelijken via Mijn Persoonlijke Lening

Vergelijk de diverse aanbieders van leningen via Mijn Persoonlijke Lening en krijg snel en eenvoudig een persoonlijk en onafhankelijk advies. Informeer snel naar jouw persoonlijke mogelijkheden voor het afsluiten van een lening.

persoonlijke lening afsluiten