Op Mijn Persoonlijke Lening vergelijken we al sinds 2010 allerlei soorten leningen van diverse aanbieders. Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van kredietverstrekking. Zo zijn de regels steeds meer aangescherpt en aangepast aan de veranderende omstandigheden. De krediet crisis heeft grote invloed gehad op de manier waarop banken leningen (mogen) verstrekken.

Ook onze website heeft de nodige veranderingen ondergaan. Zo voegen wij steeds nieuwe aanbieders toe aan onze vergelijkingswebsite, maar er verdwijnen ook weer aanbieders uit het overzicht.
Zo zijn een paar jaar geleden de regels voor het verstrekken van flitskredieten, ook wel minileningen genoemd, behoorlijk aangescherpt. Er zijn toen een hoop aanbieders van het toneel verdwenen. Mede omdat de AFM forse boetes uitdeelde aan sommige verstrekkers van minileningen omdat ze de consument flink benadeelden. Dit is natuurlijk van invloed geweest op onze vergelijkingssite.
Wij proberen op Mijn Persoonlijke Lening ook de minder bekende aanbieders onder de aandacht te brengen omdat zij vaak scherpe offertes kunnen uitbrengen voor een lening.

Het afsluiten van een persoonlijke lening doe je waarschijnlijk niet dagelijks en daardoor is het kiezen van de juiste lening soms lastig. Bij de ene lening kan je zonder boete te betalen vervroegd aflossen, terwijl hier bij andere kredietverstrekkers kosten aan verbonden zijn. 

Op Mijn Persoonlijke Lening helpen wij je op eenvoudige manier op weg tijdens je zoektocht naar de juiste persoonlijke lening.

Adverteren op onze website?

Heb je interesse om te adverteren op Mijn Persoonlijke Lening? Dat kan! Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op

let op geld lenen kost geld