let op geld lenen kost geld
In de vergelijker kun je direct zien bij welke aanbieder jij de beste persoonlijke lening kunt krijgen, vul eenvoudig het gewenste bedrag en de looptijd in:

Wanneer je via bovenstaande vergelijker jouw gewenste leenbedrag, type lening en gewenste loopduur invult, krijg je direct te zien hoeveel de termijnbedragen en totale kosten van de lening zijn.

Op deze manier kun je vooraf al heel duidelijk een afweging maken welke aanbieder van leningen het meest interessant is voor jou, alle aanbieders op Mijn Persoonlijke Lening zijn betrouwbare bedrijven die onder toezicht staan van de AFM.

Lening berekenen en aanvragen is eenvoudig

Een lening berekenen wordt op deze manier dus zeer eenvoudig en wanneer je een gewenste aanbieder hebt gevonden kun je direct een lening aanvragen door op de aanvragen knop te klikken.

De rente van een persoonlijke lening en doorlopend krediet kan sterk verschillen per aanbieder, maar ook de aanvullende voorwaarden kunnen flink uiteenlopen, daarom is het goed om zowel de rente en kosten als de aanvullende voorwaarden van de aanbieders te vergelijken. De meeste leningen zijn voor minimaal 5 jaar en dus is het geen beslissing die je in een opwelling moet nemen, neem goed de tijd om te vergelijken en maak een weloverwogen keuze.

Meer informatie over Persoonlijke Leningen

Onze website staat boordevol informatie over persoonlijke leningen en daarmee kun je vooraf nog meer informatie krijgen die kan helpen bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe lening.