let op geld lenen kost geld

Nationale Nederlanden biedt flexibele leningen voor mensen die net even wat extra financiële ruimte kunnen gebruiken. Het Doorlopend Krediet van Nationale-Nederlanden kent een aantrekkelijke rente en kosteloos extra aflossen is mogelijk. Kiest u liever voor een persoonlijke lening, ook dat is geen probleem. Bij Nationale Nederlanden kan je eenvoudig extra geld bijlenen, zodat je op een heel flexibele manier aan extra financiële ruimte kunt komen.

Lees meer Bekijk hier >>


ONLINE OFFERTE AANVRAGEN

Online kan een offerte aangevraagd worden, die je binnen 1 werkdag per mail ontvangt. Je mag deze ondertekenen en per post of digitaal terugsturen en samen met de overige benodigde documenten versturen. Na goedkeuring kun je dan al binnen twee werkdagen over het geld beschikken.

BOETEVRIJ AFLOSSEN

Als je leningen vergelijkt dan is boetevrij aflossen een belangrijke voorwaarde. Als u een meevaller heeft dan kunt u kosteloos van uw lening af. Of als de rente is gedaald dan kunt u voordelig uw oude lening aflossen met een nieuwe. Misschien is de rente iets hoger dan bij andere aanbieders maar dit biedt veel vrijheid.

Het is dus belangrijk dat je informeert naar de voorwaarden. Deze worden door Nationale Nederlanden niet allemaal op de website vermeld. Voor meer informatie kun je gratis telefonisch contact opnemen met Nationale Nederlanden of vraag eerst online de offerte aan.


Voordelen

 ✔ Gratis boetevrij aflossen
 Flexibel geld opnemen
  Online aanvragen
 ✔ Hoge klanten beoordeling
 Betrouwbare aanbieder

Nadelen

X  Minimaal leenbedrag €2500


Wat vinden anderen van de Nationale Nederlanden?

Schrijf als eerste een beoordeling!

Rente

Minimaal
4,5 % 

Maximaal
11,5 %

Direct aanvragen >>

Specificaties

Minimale looptijd lening 
Vraag naar de voorwaarden

Maximale looptijd lening
Vraag naar de voorwaarden

Minimaal leenbedrag
€ 2.500

Maximaal leenbedrag
€ 50.000,- 

Vervroegd aflossen mogelijk?
Ja

Kosten vervroegd aflossen
Gratis

Leeftijd
25 jaar – 67 jaar

Direct aanvragen >>let op geld lenen kost geld