let op geld lenen kost geld

Of je nu een klein bedrag of groot bedrag wilt lenen, je bent bij De Nederlandse Kredietmaatschappij aan het juiste adres. De kredietverstrekker biedt persoonlijke leningen tot € 150.000,-. Geen zin om te bellen? De Nederlandse Kredietmaatschappij is een online dienstverlening. Je hoeft dus niet te bellen naar een callcenter en er komen ook geen adviseurs bij je thuis. Hoe zij contact met jou opnemen, bepaal je geheel zelf.

Lees meer Bekijk hier >>


Online maximum leenbedrag uitrekenen

Op de website van De Nederlandse Kredietmaatschappij kan je eenvoudig uit laten rekenen hoeveel je maximaal kan lenen. Dit doe je door aan te geven wat het netto maandinkomen is van jou en je partner, wat voor soort woning je hebt, hoeveel hypotheek je moet betalen en of je thuiswonende kinderen hebt. Je krijgt vervolgens direct te zien wat jouw maximum leenbedrag is, zonder dat je hiervoor een e-mailadres of telefoonnummer in hoeft te voeren.

Voorwaarden Persoonlijke lening

Om een persoonlijke lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij af te kunnen sluiten, moet je tussen de 21 en maximaal 70 jaar oud zijn met een minimuminkomen van € 1.400,- netto.
Mocht je alleenstaand zijn met een WAO/WIA uitkering of ben je alleenstaand met een tijdelijk dienstverband, dan kom je helaas niet in aanmerking.
Heb je een uitkering en wil je lenen? Let dan goed op want met een WW-, ABW- of WWB-uitkering wordt je afgewezen!

Geld lenen als ondernemer of ZZP-er?

Ben je ondernemer? Dan kan je ook bij de Nederlandse Kredietmaatschappij terecht maar tegen aanvullende voorwaarden. Zo moet je minimaal 3 jaar zelfstandig zijn en je mag geen negatief eigen vermogen/werkkapitaal hebben. Het geld wat je gaat lenen mag je dan ook niet gebruiken om te ondernemen en in je bedrijf te investeren.
Ondernemers en ZZP-ers kunnen misschien beter hier een zakelijke lening afsluiten omdat de voorwaarden wat gunstiger zijn.


Voordelen

 Geen extra kosten
Lage rente
 Online dienstverlener
 Vervroegd aflossen is gratis
In twee dagen uitbetaald

Nadelen

X  Hogere rente bij een laag leenbedrag
X Met een BKR codering wordt je afgewezen!
X Streng voor ondernemers die willen lenen.


Wat vinden anderen van de Nederlandse Kredietmaatschappij?

Erik
Januari 2017
Heb mijn oude lening afgelost met een krediet van de nederlandse krediet maatschappij. Duidelijk en snel geregeld.

Lara
November 2015
Heb het niet zo met online aanvragen. Maar even bellen kon ook en ik werd vriendelijk geholpen. Voor mij geen grote bank meer.

Bob
November 2013
Prima. Ik kon alles zelf online regelen en heb hiervoor geen irritante adviseurs hoeven spreken. Ook geen addertjes onder het gras, fijn!

Annabeth
October 2013
Geld meteen op mijn rekening dikke toppie!!

Rente

Minimaal
4,4 % 

Maximaal
8,1 %

Direct aanvragen >>

Specificaties

Minimale looptijd lening 
5 maanden

Maximale looptijd lening
120 maanden

Minimaal leenbedrag
€ 5000

Maximaal leenbedrag
€ 150.000,- 

Vervroegd aflossen mogelijk?
Ja

Kosten vervroegd aflossen
Gratis

Leeftijd
21 jaar – 70 jaar

Direct aanvragen >>let op geld lenen kost geld

nederlandse-krediet-maatschappij-tarieven-chart