mijn persoonlijke lening wij vergelijken leningen
Een persoonlijke lening afsluiten kan bij meerdere kredietverstrekkers. Om nou de beste lening te vinden die bij jou past kan het interessant zijn om de verschillende leningen met elkaar te vergelijken. Op die manier weet je bij welke kredietverstrekker je het voordeligste uit bent. Persoonlijke leningen vergelijken is op onze website erg makkelijk. Wij hebben de bekende en minder bekende aanbieders voor je naast elkaar gezet.

Waarom bij ons leningen vergelijken?

Wij tonen in een overzicht de goedkoopste en snelst beschikbare leningen.
Zo ben je binnen een paar minuten een stuk wijzer, zonder al te veel gedoe.
Snel & makkelijk vergelijken
Direct een vrijblijvende lening offerte aanvragen
Inclusief klantbeoordelingen
Rentes zijn altijd up-to-date
Wil je meer weten over wie wij zijn en hoe wij werken? Lees hier meer over ons.

Vergelijk persoonlijke leningen >>


Wil je meer informatie over de kredietverstrekker?

Heb je een aanbieder gekozen voor een lening? Dan vind je op onze website ‘Mijn Persoonlijke lening’ meer informatie over alle kredietverstrekkers waar wij mee samenwerken. Kijk in het menu bij Vergelijk Persoonlijke Leningen en kies hier de kredietverstrekker waar je meer over wilt lezen.

Wij hebben elke aanbieder vergeleken op de volgende punten:

  • Specificaties en kenmerken van de leningen die worden aangeboden, zoals rentepercentage en kosten
  • Voorwaarden om een lening af te kunnen sluiten
  • Voor- en nadelen van de kredietverstrekker
  • Beoordelingen van andere klanten

Hoe volledig is vergelijken op Mijn Persoonlijke Lening?

Op Mijnpersoonlijkelening.nl vergelijken we niet alle kredietverstrekkers, maar alleen degene waarmee wij een samenwerking hebben. De meeste mensen gaan als ze een lening willen afsluiten eerst naar hun eigen bank. Daar is natuurlijk niets mis mee.
Maar voordat u een lening afsluit bij uw eigen bank, kijk ook eens naar de minder bekende aanbieders van leningen. Zij staan net als de bekende banken onder toezicht van de AFM en moeten zich aan dezelfde regels houden als ze een lening verstrekken. Maar omdat het vaak kleinere bedrijven zijn kunnen zij tegen lagere kosten dezelfde lening aanbieden. Ga daarom eerst leningen vergelijken voordat u een beslissing neemt.

Mijn persoonlijke lening werkt onder andere samen met:

De Nederlandse Kredietmaatschappij, Geldshop, Nationale Nederlanden,  A-krediet, Kredietconcurrent, kredietspotter, Lendico, Crosslend, Ferratum en nog meer aanbieders.