Direct geld lenen zonder vragen

Soms lijkt het een heel gedoe, een lening afsluiten. Je krijgt te maken met verschillende partijen, banken, controles over je financiële situatie. Jij wilt eigenlijk alleen maar zo snel mogelijk geld lenen zonder vragen. Misschien heb je een negatieve registratie bij het BKR en kom je daardoor bij veel partijen niet eens in aanmerking voor een lening. Misschien is het voor jou van belang dat je zónder bewijs van inkomen een lening af kan sluiten. Of je zit gewoon in een stressvolle situatie en hebt geen zin in het invullen van ontelbare formulieren voordat je éindelijk eens iets kan gaan doen aan je geldproblemen. Goed nieuws: direct geld lenen zonder vragen is mogelijk!

Klein bedrag lenen? Direct geld lenen, zo op je rekening

Vaak heb je bij deze leningen te maken met een klein bedrag. Dit is niet gek, omdat je op geen enkele manier bewijst dat je het terug kan betalen. De kredietverstrekker wil er zeker van zijn dat het bedrag terug te betalen is en geeft daarom kleine bedragen uit per keer.
direct geld lenen zonder vragen klein bedrag direct op rekening
Twee interessante partijen zijn saldodipje en ferratum. Zij geven leningen uit tot zo’n €1500 zonder de bekende BKR controle. Dit is direct geld lenen want het geld staat dezelfde dag nog op je rekening. De looptijd is maximaal 61 dagen, waardoor je maar één of twee keer een rentebedrag betaalt. De leningen zijn daardoor relatief goedkoop, ondanks dat je niet te maken hebt met de allerlaagste rente.

Ook kan je voor direct geld lenen terecht bij een van de kredietverstrekkers op onze leningen vergelijken pagina. Dit zijn misschien niet de geldverstrekkers waar je direct aan denkt, maar het zijn stuk voor stuk betrouwbare kredietverstrekkers. Het aanvraagproces zal hier een dag langer duren en ook moet je voldoen aan bepaalde voorwaarden. Je kan hier terecht voor bedragen tot €150.000. Het spreekt voor zich dat de woorden direct geld lenen bij deze lening aanbieders iets meer in houdt en dat er wel vragen gesteld worden. natuurlijk hoeft dit geen probleem te zijn.

Direct vergelijken >>

Aftrekbaar bij de belastingdienst

Ook bij déze rekeningen is de rente aftrekbaar bij de belastingdienst wanneer het bestedingsdoel de eigen woning is. Wanneer je het geld dus spendeert aan de aanschaf van je huis of de verbouwing ervan, zal je een deel van de rente uiteindelijk weer terug krijgen. Zorg er wel voor dat dit duidelijk het doel is van de lening en dat je dit aan kunt tonen. Wanneer je een lening afsluit voor eigen woning is de hoogte van de rente minder belangrijk dan de aantoonbaarheid van het bestedingsdoel.

Tips bij direct geld lenen zonder vragen

Het klinkt verleidelijk, het aanvragen van een lening zonder dat je veel formulieren in moet vullen, maar het heeft ook zo zijn financiële risico’s. De partij die de lening aan je geeft let niet op een heleboel factoren die juist voor jóu ook erg belangrijk zijn. Let daarom zelf op de volgende dingen:

  • Kan je je houden aan de afbetalingen? Ook bij snel en simpel lenen is het belangrijk om je aan de afspraken te houden. Doe je dit niet, kan je alsnog in de schuldsanering terecht komen.
  • Heb je de lening wel echt nodig? Het klinkt zo aantrekkelijk om zomaar een lening af te kunnen sluiten, dat je het wellicht wel doet zonder dat het noodzakelijk is. Ook bij deze bedrijven kost lenen geld en zal je er uiteindelijk dus alleen maar armer van worden.
  • Ga niet meer geld lenen dan je nodig hebt! Omdat je rente betaalt, kan je een lening altijd het beste zo laag mogelijk houden. Wellicht adviseert de kredietverstrekker jou iets anders, dat is dan enkel om winst te maken. Leen alleen wat je nodig hebt, áls je het nodig hebt, en betaal alles op tijd terug.

let op geld lenen kost geld