200 euro lenen

Soms kom je voor onverwachte uitgaven te staan. Dit hoeft niet altijd om enorme bedragen te gaan, maar 200 euro heeft ook niet iedereen zomaar over. Je kunt het extra geld nodig hebben, omdat je voor een vervelende verrassing komt te staan, zoals een reparatie, maar ook voor leuke dingen. Misschien heb je een wat duurder cadeau nodig of wil je er een weekendje lekker tussenuit. 200 euro lenen kan dan uitkomst bieden en je tijdelijk even wat extra financiële ruimte geven. Een lening aanvragen voor dit bedrag kan gemakkelijk en snel bij aanbieders van een minilening, zoals Saldodipje en Ferratum.

Hoe vraag je een minilening aan?

Heb je op korte termijn wat extra financiële ruimte nodig en wil je snel lenen? Dan is een minilening van Ferratum of Saldodipje iets voor jou. Je kunt online een lening aanvragen en als deze wordt goedgekeurd kun je meestal al in een of twee werkdagen over het geld beschikken. Je kunt alle gegevens online invoeren en verzenden, dus je kunt binnen een mum van tijd een minilening aanvragen. Houd bij de aanvraag wel een geldig identiteitsbewijs bij de hand.
snel 200 euro lenen

Leen 200 euro zonder BKR toetsing

Heb je een negatieve BKR registratie? Dat is geen probleem, je kunt bij deze aanbieders gewoon geld lenen. Zij hebben namelijk een eigen toetsingssysteem ontwikkeld. Met behulp van dit eigen scoringssysteem wordt bepaald of je voor de lening in aanmerking komt, dus het BKR hoeft hier niet aan te pas te komen.

Direct aanvragen >>


Het BKR, een afkorting van Bureau Krediet Registratie, houdt betalingsachterstanden bij van alle Nederlanders. Ook als je heel lang geleden een keer een negatieve registratie hebt gekregen, dan blijft het heel lastig om geld te lenen of een abonnement af te sluiten. Ferratum en Saldodipje vinden dit niet eerlijk en kijken daarom enkel naar je huidige financiële situatie. Als die in orde is kun je gewoon een minilening afsluiten.

Kun je minder of meer dan 200 euro lenen?

Heb je meer of minder nodig dan 200 euro? Dat is uiteraard geen probleem. Minileningen zijn er van 100 tot en met 800 euro. De looptijd van deze leningen kan 15, 30 of 45 dagen zijn. Er zijn ook ‘gewone’ leningen, waarbij je een bedrag tussen de 600 en 1500 euro kunt lenen. Voor deze leningen geldt een termijn van 62 dagen. Op de helft van deze termijn, 31 dagen, betaal je alvast het eerste deel terug. Aan het einde van de termijn betaal je het resterende bedrag. Alle leningen hebben dus een vrij korte looptijd.

Kosten minilening

Geld lenen kost ook altijd geld in de vorm van rente en een leenvergoeding. Het jaarlijkse kostenpercentage op de leningen is 13,99%. Dit is een relatief hoog percentage, maar gezien de looptijd kort is en het leenbedrag klein vallen de uiteindelijke kosten mee. Er wordt per lening ook een kleine extra vergoeding gerekend. De kosten staan bij aanvraag duidelijk vermeld, dus je komt nooit voor verrassingen te staan.

Een kleine lening is dus eenvoudig geregeld, zorgt voor een snelle oplossing van tijdelijke financiële problemen en hoeft niet veel te kosten.

Wanneer 200 euro lenen?

Wat zijn nou momenten waarop 200 euro lenen uitkomst kan bieden? Zoals aangegeven kun je een klein bedrag lenen om van op vakantie te gaan of een mooi cadeau van te kopen of om reparaties te bekostigen. Het kan ook zijn dat de koelkast of wasmachine stukgaat. Dan heb je snel een nieuwe nodig, maar het salaris wordt pas over een paar weken overgemaakt. Met behulp van een kortlopende lening kun je alvast een nieuw apparaat kopen en hoef je niet op je loon te wachten!